Tuesday, December 4, 2012

Tinted dan grill

Tinted dah pasang. Dapat harga murah mase p homedec kat mitc. Yg ni tinted dari US,warranty 5 tahun,reflector skali,so boleh potong panas lagi banyak... Biase kalo cek rege pasaran sekaki rm4 lebih tapi yg ni aku dapat sekaki rm3.80..murah kan? :) ..ade yg lagi murah tapi kualiti x sama n dari korea kot kalo x silap n warranty x lama.. Grill pun dah survey merata n so far mmg yg aku nye ni murah, grill biase xde bunge2 n bukan powder coated.. Jiran2 buat byk yg dpt rege 4K ke atas, awal2 dulu pun ade yg quote rege 6K tuk grill umah aku.gile ape!... So yg ni dapat la harga penjimatan,hehe.x smpai 4K.. 3+++ .. so far puas ati,kontraktor melayu yg punctual n cepat buat keje.. sape2 area melaka nk but grill bole la tempah kat dia,dptkan nombor dr aku or ijoi... ....

2 comments:

dartgurl said...

salam. boleh bagi number contact tak??

dartgurl said...

salam. boleh bagi number contact tak??